Fidelizare clienti

Ce este Programul de fidelizare clienti?

Pentru ca ne-am propus sa ne imbunatatim permanent serviciile si pentru ca fiecare client este special pentru noi, prin programul de fidelizare clienti dorim sa completam experienta dumneavoastra placuta in calitate de cumparator si sa va rasplatim cu diverse premii atractive si reduceri substantiale la achizitionarea produselor comercializate in cadrul site-ului AlfaDrink.ro

Cum castig puncte de fidelitate?

Fiecare produs prezentat pe site-ul Alfa Drink valoreaza puncte de fidelitate, ce variaza in functie de pretul lor. Pentru fiecare comanda lansata de dumneavoastra, primiti puncte care se vor acumula in contul personal, pe care le puteti folosi atat pentru reducerea costului viitoarelor comenzi, cat si pentru a putea beneficia de premiile garantate. Gestionarea punctelor se va face exclusiv de dumneavoastra in contul personal.

Alfa Drink va ofera puncte de fidelitate inca de la prima interactiune astfel:

- pentru crearea contului personal primiti 100 de puncte de fidelitate (1leu);

-  dupa achizitionarea oricarui produs de pe site-ul nostru AlfaDrink.ro, aveti posibilitatea sa ne lasati opinia  Dvs. despre produsul comandat. Fiecare opinei personala este rasplatita cu 500 de puncte de fidelitate (5 lei).