Termeni si conditii

Alfa Drink este proprietatea SC Alfa 98 SRL si detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului AlfaDrink.ro este proprietatea SC Alfa 98 SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC Alfa 98 SRL a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@alfadrink.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie “termenii si conditiile” de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare – cumparare intre SC Alfa 98 SRL – prin magazinul AlfaDrink.ro si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate in site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii privind caracteristicile si informatiile aditionale ale fiecarui produs va rugam sa ne contactati.

Toate produsele comercializate prin intermediul AlfaDrink.ro sunt originale și vor fi livrate în ambalaj corespunzator, insotite de factura, conform legislatiei în vigoare.

Date de contact:

Nume firma: SC ALFA 98 SRL
Date fiscale: J40/11236/1998, RO 11185869
Capital social: 5200 lei
Sediu social: Bucuresti, Calea 13 Septembrie, Nr.128A, Bl.P44, Sc.A, Et.7, Ap. 32, Sector 5
Punct de lucru: Bucuresti, Calea 13 Septembrie, Nr.188, Sector 5

Telefon: 0733 932 199, 0722 598 848 (Luni – Vineri: 09.30 – 19.30, Sambata: 09.30 – 16.30)
E-mail: office@alfadrink.ro (raspuns in maxim 1 zi lucratoare)

Prelucrarea datelor cu caracter personal si politica de confidentialitate:

Colectam date cu caracter personal pentru a crea un cont de utilizator pe platforma noastra, acesta fiind necesar pentru plasarea comenzilor online. Un alt scop al colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe Alfa Drink, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului consumatorului.

Datele personale sunt stocate atat timp cat aveti un cont pe platforma AlfaDrink.ro si sunt transmise firmei de curierat partenere si platformei de plati online atunci cand este cazul. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul AlfaDrink.ro datele personale are dreptul sa ceara ca acestea sa fie sterse din baza de date, fiind de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail. 

In conformitate cu noile modificari aduse Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) si aplicabile incepand cu 25 mai 2018, AlfaDrink.ro, respectiv SC Alfa 98 SRL isi dedica toate resursele si face toate eforturile necesare pentru a pastra in siguranta datele dvs personale. Datele personale prelucrate sunt nume/denumire, prenume, CUI/CIF, nr. inregistrare la Registrul Comertului ori in evidentele altor autoritati, adresa, numar de telefon, data nasterii, adresa de email si pot fi sterse din arhivele noastre la cerere.

Utilizarea site-ului de catre persoanele sub 18 ani:

Site-ul AlfaDrink.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

Comanda:

Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate (detalii aici). Odata adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Dupa plasarea comenzii, cumparatorul este contactat telefonic sau prin e-mail pentru validarea comenzii. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul cumparatorului sa il contacteze telefonic sau prin e-mail.

Modalitati de plata:

Pentru plata produselor comandate puteți alege una dintre următoarele variante:

- Ramburs: plata se va efectua în momentul livrării produselor de către curier; pentru aceasta optiune se percepe o taxa aditionala de 4.96 lei, reprezentand valoarea rambursului.

- Prin ordin de plata: in baza facturii fiscale emise de catre SC Alfa 98 SRL.

- Online cu cardul prin PlatiOnline: in momentul efectuarii comenzii. 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. 

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SC Alfa 98 SRL.

In cazul in care plata online cu cardul s-a produs din greseala, anularea tranzactiei se poate face doar telefonic. Dupa discutia cu operatorul Alfa Drink, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare in decurs de maxim 30 de zile de la anularea comenzii.

Comercializarea produselor achizitionate de pe AlfaDrink.ro:

AlfaDrink.ro detine atestatul nr. RO02729EN0001 / 11.05.2017 de DISTRIBUTIE SI COMERCIALIZARE ANGRO de produse supuse accizelor. Acest atestat va permite dumneavoastra sa revindeti / sa comercializati produsele achizitionate de la noi.

Politica preturilor:

Prețurile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs în parte. Acestea includ TVA (19%) si sunt exprimate in lei (RON). Prețul de achiziție al produselor comandate este cel din momentul confirmării comenzii și se va regăsi pe factura emisă.

Echipa Alfa Drink depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, însa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori în ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii, se considera pret final cel acceptat de catre client în cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

Livrare:

Livrarea produselor se va face oriunde în Romania, prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier, Urgent Cargus sau ridicarea acestora direct din magazinul de desfacere (vezi aici).

Prin optiunea AWB TRACKING poti urmari in timp real statusul comenzii plasate pe site din momentul lansarii comenzii si pana la destinatie. Intra in contul tau de client si la sectiunea "Comenzile mele" apasa butonul "Urmareste livrarea". De asemenea aici vei regasi numarul de AWB alocat comenzii tale plasate pe site.

Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat si pot fi achitate la destinatie (de catre client) sau la expeditie (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii). SC ALFA 98 SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiara acestor sume.

Fan Courier:

Tarife si durata pentru livrarea prin curier si plata ONLINE sau prin TRANSFER BANCAR:

Zona Bucuresti: 9.52 lei primul kg, 1.01 lei/kg aditionale, timp de livrare: maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.
Tara: 14.00 lei primul kg, 1.01 lei/kg aditionale, timp de livrare: maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Tarife si durata pentru livrarea prin curier si plata RAMBURS:
Zona Bucuresti: 14.28 lei primul kg, 1.01 lei/kg aditionale, timp de livrare: maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.
Tara: 17.85 lei primul kg, 1.01 lei/kg aditionale, timp de livrare: maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Incepand cu 1 Noiembrie 2018, livrarea sambata devine optiune si va avea un tarif de 6,00 lei + TVA. Acest tarif se adauga ulterior de catre noi, la costul de transport al comenzii. 

Comerciantul isi rezerva dreptul de a confirma comenzile prin contactarea telefonica a clientilor, inainte de a le onora.

Receptia produselor reprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns în stare buna. Factura atasata constituie contractul de vanzare/cumparare dintre dumneavoastra și comerciant, conform legislatiei in vigoare.

Clientul isi exprima acordul explicit in momentul semnarii facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele, ce sunt in conformitate cu comanda plasata.

Politica de retur:

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 7 zile calendaristice de la data intrarii in posesie, cu conditia ca produsele sa fie sigilate, sa contina ambalajul original (cutie unde este cazul, eticheta si timbrul intacte). Cumparatorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face prin aceeasi metoda aleasa la livrare (prin curier sau prin banca) in 10 zile lucratoare de la primirea returului.

Datele cu caracter personal:

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre SC Alfa 98 SRL, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

SC ALFA 98 SRL este înregistrata in Registrul Operatorilor cu Caracter Personal sub nr. 34514/07.04.2015 si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru ca experienta dvs. pe site-ul AlfaDrink.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC Alfa 98 SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale.

Confidentialitatea datelor si Politica de utilizare Cookie-uri:
 
La Alfa Drink ne angajam sa protejam confidentialitatea si securitatea clientilor nostri si vizitatorilor site-ului, inclusiv tie. Membrii echipei Alfa Drink sunt chiar ei clienti, atat ai Alfa Drink cat si ai altor magazine online. Prin urmare, apreciem si respectam importanta confidentialitatii si securitatii datelor de pe internet.
AlfaDrink.ro stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal, in conformitate cu Legea privind protectia datelor cu caracter personal Nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.
 
Ce este politica de utilizare Cookie-uri?

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de Alfa Drink, cu sediul social in București, Strada Calea 13 Septembrie, nr. 128A, Sector 5.
 
Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisierede mici dimensiuni, formate din litere si numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si sunt complet "pasive" (nu contin programe software, virusi sau spyware si nu pot accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).
 
La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile pot asigura o interactiune mai rapida si mai usoara intre utilizatori si site-urile web. Spre exemplu, in momentul autentificarii unui utilizator pe un anumit site web, datele de autentificare sunt stocate intr-un cookie; ulterior, utilizatorul poate accesa respectivul site fara sa fie nevoie sa se autentifice din nou.
In  alte cazuri, cookie-urile pot fi utilizate pentru stocarea de informatii referitoare la activitatile desfasurate de utilizator pe o anumita pagina web, astfel incat acesta sa isi poata relua usor respectivele activitati la o accesare ulterioara a site-ului. Cookie-urile spun serverului ce pagini trebuie sa arate utilizatorului, astfel incat acesta sa nu fie nevoit sa isi aminteasca acest lucru sau sa navigheze intregul site de la inceput. Astfel, cookie-urile pot fi asimilate unor „semne de carte" care ii spun utilizatorului exact unde a ramas in cadrul unui site web.
In mod similar, cookie-urile pot stoca informatii referitoare la produsele comandate de catre utilizator pe un site de comert electronic, facand astfel posibil conceptul de „cos de cumparaturi".
 
Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urile fixe sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
 
Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentrua facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
 
Stergerea Cookie-urilor:

Limitarea folosirii Cookie-urilor sau ștergerea lor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. Daca totusi doresti sa le stergi, sectiunea "Help" din browser-ul pe care il folosesti, ar trebui să ofere instructiuni cu privire la modul de a localiza fisierul sau directorul care stocheaza cookie-uri.
Te rugam sa retii ca prin stergerea sau dezactivarea cookie-urile viitoare, experienta ta de utilizator poate fi afectata si s-ar putea sa nu fii in masura sa profiti de anumite functii ale site-ului nostru.

Mai multe detalii despre cookies poți afla de aici: http://www.allaboutcookies.org

Puncte de fidelitate:

Fiecare produs prezent pe site valoreaza puncte de fidelitate. Aceste puncte se acumuleaza in contul personal pe masura ce comanzi produse iar comenzile sunt finalizate de catre operatorii Alfa Drink. Prin finalizarea comenzilor se intelege, orice comanda plasata pe site si incasata. Nu se pot folosi mai multe puncte de fidelitate decat ai acumulat in contul tau de client, conform comenzilor plasate. Orice incercare de fraudare a sistemului atrage dupa sine, anularea comenzilor fara notificare prealabila din partea echipei Alfa Drink.

Newsletter:

Abonarea la newsletter-ul site-ului AlfaDrink.ro este gratuita, voluntara și implica acordul dumneavoastra de a accepta acești termeni de utilizare. Va puteti dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.

Mesajele și informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic în ceea ce privește comunicarea comerciala (precum este stipulata de legislatia romaneasca).

Comerciantul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului (in aceleasi conditii mentionate pentru informatiile publicate in cadrul site-ului). De asemenea, comerciantul are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat, atata timp cat acesta nu respecta termenii și conditiile acestui site.

Certificat de inregistrare a marcii:

Alfa Drink este marca inregistrata a ALFA 98 SRL (RO 11185869). Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului".

Marca inregistrata la OSIM (Certificat de inregistrare a marcii NR.170125 / 28.04.2020).

google-site-verification: google05d69a6954e242d2.html