Ingrediente
Mod de preparare
Intr-un pahar de 350 ml se adauga pe rand menta, zaharul, sucul de lime si se piseaza usor. Se adauga 30 ml de apa minerala si se amesteca pana cand zaharul se dizolva. Se adauga gheata pisata si romul completandu-se cu apa minerala pana se umple paharul. Se amesteca usor si se orneaza cu un varf de menta.
Ingrediente
Mod de preparare
Se umple un pahar de 330 ml cu gheata cuburi peste care se adauga toate ingredientele. Se amesteca usor cu o lingurita cu coada lunga pana la racire.
Ingrediente
Mod de preparare
Se pun siropul de zahar si sucul de lamaie intr-un pahar de 330 ml. Se piseaza si se amesteca toate impreuna dupa care se umple paharul cu gheata cuburi. Peste tot continutul se adauga sucul de cranberry pana se umple paharul. Se orneaza cu o felie de lime.
Ingrediente
Mod de preparare
Se pun toate ingredientele intr-un pahar de 330 ml. Se preseaza usor dupa care se adauga gheata zdrobita pana se umple paharul. Se amesteca pana la racire si se orneaza cu menta.
Ingrediente
Mod de preparare
Se pun doua cuburi de gheata intr-un pahar, o felie de portocala si se toarna bauturile alcoolice, apoi se completeaza cu foarte putina apa minerala, oferindu-se in acest fel efervescenta cocktailului. Aperol Spritz este unul dintre cele mai in voga cocktailuri.
Ingrediente
Mod de preparare
Acest cocktail se poate prepara direct in pahar. Se adauga mai intai cuburile de gheata si se toarna romul dupa care se taie o lamaie in 4 parti storcandu-se fiecare parte care mai apoi se pune in pahar dupa care se adauga Coca Cola pana se umple paharul. La sfarsit se adauga o felie de lime pe marginea paharului si se adauga un pai.
Ingrediente
Mod de preparare
Se pun cele trei bauturi intr-un pahar, se adauga gheata si se amesteca folosind o lingura de bar. La final se orneaza cu o felie de portocala.
Ingrediente
Mod de preparare
Acest cocktail se prepara in shaker. Inainte de a incepe mixarea bauturilor, se recomanda racirea paharului in care il veti pune. Cea mai simpla metoda de a face acest lucru este sa il umpleti cu gheata pana faceti amestecul.
Se pun bauturile in shaker impreuna cu multa gheata, se amesteca bine timp de aproximativ 20 de secunde dupa care se toarna in paharul racit in prealabil.
Se orneaza cu o felie de lime sau coaja de portocala.
Ingrediente
Mod de preparare
Se toarna energizantul intr-un pahar de 250 ml dupa care se toarna Jagermeister intr-un shot de 50 ml iar apoi se introduce shot-ul cu totul in paharul cu energizant.
Ingrediente
Mod de preparare
Se pun cateva cuburi de gheata intr-un pahar, peste care se toarna siropul de grenadine, apoi se pune usor (pentru a nu se amesteca intre ele) sucul de portocale. La final se adauga foarte usor tequila.
Se decoreaza cu o felie de portocala.
Ingrediente
Mod de preparare
Se taie lime-ul in felii groase si se pune intr-un pahar impreuna cu zaharul sau siropul de zahar. Folosind un pistil se zdrobeste lime-ul, astfel incat sa se topeasca zaharul si sa se amestece cu sucul lasat de fruct.
Se adauga gheata pisata pana se umple paharul, apoi se toarna romul si se amesteca.
Se poate orna cu felii de lime.
Ingrediente
Mod de preparare
Se taie lime-ul in felii groase si se pune intr-un pahar impreuna cu zaharul sau siropul de zahar. Folosind un pistil se zdrobeste lime-ul, astfel incat sa se topeasca zaharul si sa se amestece cu sucul lasat de fruct.
Se adauga gheata pisata pana se umple paharul, apoi se toarna alcoolul si se amesteca.
Se poate orna cu felii de lime.
Ingrediente
Mod de preparare
Se taie lime-ul in felii groase si se pune intr-un pahar impreuna cu zaharul sau siropul de zahar. Folosind un pistil se zdrobeste lime-ul, astfel incat sa se topeasca zaharul si sa se amestece cu sucul lasat de fruct.
Se adauga gheata pisata pana se umple paharul, apoi se toarna vodka si se amesteca.
Se poate orna cu felii de lime.
Ingrediente
Mod de preparare
Ginul si vermouthul se agita in shaker impreuna cu multa gheata, apoi se toarna intr-un pahar cu picior. Se pot folosi masline de cocktail pentru decor.
Ingrediente
Mod de preparare
Se toarna Campari intr-un pahar de tip sonda, se adauga cuburile de gheata iar apoi se completeaza cu sucul de portocale si portocale rosii.
Se decoreaza paharul cu felii de portocale si se serveste cu pai.
Ingrediente
Mod de preparare
Se amesteca usor cele trei bauturi in shaker impreuna cu cateva cuburi de gheata (sau cu o lingura, pentru a amesteca aromele), apoi se toarna in paharul racit in prealabil.
Se poate folosi o cireasa de cocktail sau o felie de portocala.
Ingrediente
Mod de preparare
Se pune gheata intr-un pahar, peste care se adauga whisky-ul, apoi amaretto.
Ingrediente
Mod de preparare
Intr-un shaker se amesteca foarte bine toate ingredientele pana se zdrobeste gheata, apoi se toarna cocktailul intr-un pahar cu picior sau in shoturi, cum preferi.